Нелюдське ставлення до народу, що дав владу.

Продукцію Apple знає весь світ. Корпорація Apple — одна з найдорожчих у світі.

Народився Стів Джобс, від сирійського емігранта у 17-тирічної безробітної студентки Джоан, яка буквально одразу віддала його у прийомну родину, де прийомна мама була еміґранткою з Вірменії, в дівоцтві її звали Клара Акопян.
Ріс Стів у турботі і любові, потім — буремні та неоднозначні студентські роки (ну, у багатьох такі — нічого страшного), а далі — ви все знаєте.

Але якщо б тоді у Штатах Головою комітету з питань соціальної політики Конгресу США була Галина Третьякова — то не було б Стіва Джобса, адже ту студентку стерилізували б, аби у неї «не дай Бог» не народилися «діти дуже низької якості»…

 

Фото: Третьякова Галина, дата рождения: 21 января 1963 года. Кто же тебя так воспитал?

Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ», НОМЕР У СПИСКУ на виборах: 54

 

Депутат від «Слуги народу» і голова парламентського комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова заявила, що у родинах, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти «дуже низької якості».

На виступ політика вже відреагувала Рада Федерації профспілок України: Третьякову вимагають звільнити.

«Коли ми демографічно надаємо кошти, які використовуються родиною не для того, щоб надати дитині рівні права, освіту, а народжують дитину, щоб отримати матеріальну допомогу. То ми отримуємо, я скажу так жорстко, дітей дуже низької якості, які теж сідають на публічні кошти. Це теж Маргарет Тетчер говорила колись», – заявила Третьякова.

Вона додала, що «Британія у цьому плані дуже жорстока до тих, хто не працює і не захищає».

«Там навіть був лорд один, який казав, що той, хто сідає і хоче отримати соціальну допомогу, його потрібно стерилізувати.

Хочу сказати, що дуже часто Лі Куана Ю (екс-прем’єра Сінгапуру) згадують, що там дуже хороший Сінгапур.

Лі Куан Ю стерилізував жінок, у яких не було вищої освіти», – сказала депутатка.

При цьому Третьякова пояснила, що «такими жорстокими методами влада викорчовувала з суспільства елементи, які не є захисниками і годувальниками».

«Пісню співати треба тому, хто щодня встає на захист своєї Батьківщини, на захист своєї домівки, на те, щоб годувати своїх утриманців.

Усі, хто цього не робить, не може відносити себе до гідного життя. Отак, я вважаю, треба захищати просту людину», – висловилася вона.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *