Мир «лихорадит» — будет новый «переход». 2021 — это год начала Нового Мира

Новый Мир рождается в муках человеческих, чтобы все усвоили урок.

Не жалейте нуворишей и слуг олигархов.

Погляд на божевільний світ

Розв’язка може бути вже близько, точніше не розв‘язка, а запуск безповоротних процесів…

Ніхто не відреагував на основне посланіє із зустрічі Зеленського з турецьким султаном.

І даремно, бо це чергове заперечення мирного вирішення збройного конфлікну на Донбасі.

Йдеться про «Спільну декларацію Дев’ятого засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Турецькою Республікою», опубліковану на сайті Президента України, в якій мирне врегулювання прив‘язане до нікчемних «Мінських домовленостей».

Наголошено також на важливості місії Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. А сьогодні в ОБСЄ вже заявили про неможливість проведення чергового моніторингу лінії розмежування із застосуванням безпілотників через роботу засобів радіоелектронної боротьби.

Тим часом у мережі Інтернет продовжують з‘являтися «відосіки» демонстративного переміщення російської військової техніки в бік нинішніх кордонів України. Багато військової техніки зосереджено і в анексованому Криму.

Натомість в Україні з шуфлядки витягнули страшного Яроша з його візитівками та напуцованою зброєю, а Нацкорпус під девізом «Росія вмиється кров‘ю» провів воєнні навчання.

 
У світі теж неспокійно

У Відні вчора відбулися вуличні бої між протестувальниками проти так званих карантинних обмежень і поліцією. У Белфасті 8 день продовжується безлад — палають автомобілі, а поліцію закидують «коктейлями Молотова».

Триває збройний конфлікт у Ємені між хуситами та саудівськими військами.

У Грузії тисячі людей протестують проти будівництва турецькою компанією Намахванської ГЕС.

У Німеччині відбулися виступи під гаслом «Свобода — це єдине, що має значення».

У Парижі «антифашисти» протестуть проти «правих сил», а у США набуває сили рух «життя білих має значення». Це лише кілька прикладів.

Поки світ лихорадить від протестів, локальних збройних конфліктів і застосування біологічної зброї, технології продовжують його радикально змінювати.

Мало хто знає про фірму Weilan — китайського конкурента відомого виробника роботів компанії Boston Dynamics.

На відміну американців, китайські роботособаки більше призначені для споживачів — вони доставляють посилки, обслуговують у ресторанах і навіть беруть мазки на ковід. Звісно, після радикального скорочення мешканців планети хтось має обслуговувати еліту.
Компанія UBTECH Robotics інтенсивно удосконалює своє творіння — гуманоїдного робота Walker — він отримав «руки» і «ноги», завдяки яким доволі бадьоро пересувається та використовує предмети, до прикладу, малює і грає на піаніно.

Массачусетський технологічний інститут подав заявку на патент нанесення тату мікроголками з використанням квантових точок — ця технологія дозволяє позначати тіло людини як видимими, так і невидимими без спеціальної підсвітки зображеннями, які нестимуть у собі всю інформацію про людину, зокрема медичну.

Маск продемонстрував мавпу з чипом у голові, яка грає у відеоігри «силою думки», а Facebook демонструє нейробраслети доданої реальності. Угу, борделі теж скоро втратять актуальність.
Австралійська компанія Fastbrick Robotics створила робота, який викладає цеглу на клейкий розчин зі швидкістю до 1000 штук на годину. Вже дуже швидко робітники будівельних професій, як і низки інших, стануть непотрібними. Зрештою, після скорочення людства масовою вакцинацією, для тих, котрі виживуть, житла не бракуватиме.

Звісно, що не пасуть задніх виробники зброї. Компанія Kelley Aerospace продемонструвала бойовий дрон, здатний розвивати надзвукову швидкість і нести вантаж до 17 тон.
З‘явилася поки не підтверджена, але цікава інформація про те, що оновлена вакцина Pfizer у своєму складі міститиме чип компанії Microsoft для зменшення негативних симптомів і відслідковування стану вакцинованого. Це просто прекрасно!

Почастішали вкиди у мережу зйомок НЛО. При цьому йдуть посилання на авторитетні джерела, які начебто підтверджують реальність і правдивість інформації. І це не випадково.

На карибському острові Сен-Вінсент відбулося виверження вулкана. Майже 20 тисяч осіб евакуйовують. Деякі ЗМІ стверджують, що кораблі приймають на борт лише вакцинованих, але чи правда це, чи чутки — достемено не відомо. Проте все вказує на те, що дискримінація за критерієм вакцинації — це вже не майбутнє, а сьогодення.

Кліматичний апокаліпсис теж продовжується. Істерія з глобальним потеплінням може призвести до паніки щодо глобального похолодання, — такі слова вже лунають від деяких кліматологів. На думку вашого покірного слуги слід вести мову про кліматичний хаос — власне це ми сьогодні спостерігаємо у часі великого Переходу, адже зміни відбудуться системі та повсюдні.

Можна наводити ще багато прикладів того, що нині коїться у світі та коментувати їх, але поки що достатньо. Залишаю своїм читачам можливість співставити наведені факти і самостійно зробити висновки.

 

Видео: чему присягали три тысячи лет назад.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *