Загрузите полезной работой своего депутата. И вам будет ПОЛЬЗА

Ответьте сами себе на вопрос:
тварь ли я дрожащая или право имею?
Ф.Достоевский

 

Идея хорошая и полезная. Проверьте на практике. Снижение тарифов на ЖКХ.

(что такое проект ЄДСМ, смотрите в обзорном видео youtube.com/eRemYopD )

Депутату міської ради
Мудрому М. М.
Від Громадян міста Сучасного (або громадянина)

Доручення

Відповідно до ст. 5 Конституції України, носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

Відповідно до ст. 19 Конституції України, правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Відповідно до ст. 15 ЗУ «Про звернення громадян», органи державної влади, місцевого самоврядування та їх посадові особи, керівники та посадові особи підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, об’єднань громадян, до повноважень яких належить розгляд заяв (клопотань), зобов’язані об’єктивно і вчасно розглядати їх, перевіряти викладені в них факти, приймати рішення відповідно до чинного законодавства і забезпечувати їх виконання, повідомляти громадян про наслідки розгляду заяв (клопотань).

У зв’язку з негативною ситуацією у сфері тарифікації ринку по всім енергоносіям міста Чугуїв та взагалі в Харківської області, оптимізації використання бюджетних коштів міста та рішення соціально-економічної програми, оптимізації використання коштів кожного мешканця міста за використання енергоносіїв та комунальні послуги ми звертаємося особисто до Вас як депутата міської ради з метою захисту конституційних прав та законних інтересів громадян України, –

Ми виборці дільниці (вказати дільниці №) доручаємо Вам виконати наступні дії та заходи згідно ст. 2. Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» як представнику інтересів територіальної громади, а саме:

 
1. Ініціювати розробку муніципальної енергетичної програми міста Сучасного на найближчі 5 років. Взяти за приклад місто Запоріжжя (дивитися програму на сайті Запорізької міської ради у розділі «Енергоефективність»).

Термін виконання 1 місяць

Надати письмову відповідь про виконання цього пункту.

 
2. Ініціювати план заходів по роз’ясненню населенню про важливість енергозаощадження, енергоефективність та заощадження бюджетних коштів, коштів громадян міста і на ввіреній вам дільниці, з залученням фахівців, що відповідають за енергоефективність в міський раді, Ваших помічників та волонтерів, із залученням інших ресурсів, в тому числі, соціальні мережі. Об’єднатись з представниками ініціативної групи для плідної праці.

Термін виконання 1 місяць

Надати письмову відповідь з повними відповідями про виконання цього пункту з зазначенням назви заходів, відповідальних осіб, терміну виконання та посилання на виконання: де, коли, скільки разів, теми і т.д. Далі цей документ буде оговорено, доповнено і затверджено спільно з представниками ініціативної групи.

 
3. Ініціювати створення робочої групи щодо модернізації усіх комунальних систем міста. Подолання всіх проблем щодо викликів сучасного ведення комунального господарства в місті. З визначенням шляхів прийняття рішень для забезпечення обладнанням, котельнями, необхідними коштами та джерелами фінансування. В тому числі участь в державних програмах щодо модернізації міського господарства для населення і бюджетної сфери.

Термін виконання 1 місяць

Надати письмову відповідь з розгорнутими та повними відповідями про виконання цього пункту з зазначенням назви заходів, відповідальних осіб, термінів виконання та посилання на виконання: де, коли, скільки разів, теми і т.д. Далі цей документ буде оговорено, доповнено і затверджено спільно з представниками ініціативної групи.

 
4. Зібрати виборців дільниці спільно з представниками ініціативної групи та проінформувати про проект ЄДСМ, роботу цього проекту на рівні громади та області. Про прозорий облік, контроль, аудит, моніторинг за такими параметрами: кількість, якість, ціна.
Програма щодо організації на рівні міської громади служби захисту споживачів від природних монополій надається (додаток 1).

 
5. Надати листа фракції, партії, обласному депутату та обласній раді щодо впровадження проекту ЄДСМ в громаді міста Сучасного та в Харківській області згідно до поданого матеріалу.

Термін виконання 1 місяць

Надати розгорнуту та повну письмову відповідь з копіями надісланих листів про виконання цього пункту. Після відповідей партій, фракцій, обласних депутатів надати їх відповіді. Обов’язково !!!
Для якісного виконання цих доручень та у вказаний термін просимо Вас звертатися за контактними телефонами, що вказані в цьому листі.

 
Відповідно п. 4 ст. 10 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», депутати повинні:

вивчати громадську думку;
вивчати потреби територіальної громади,
інформувати про них раду та її органи,
брати безпосередню участь у їх вирішенні.

 
Повідомляємо Вас, що станом на 12.04.2021 р. в місто Сучасне не бере участь в державних програмах щодо енергоефективності та енергозбереження, а також вичерпані всі можливості старих підходів щодо оптимізації бюджетних коштів та коштів мешканців міста, які спрямовані на оплату за енергоресурси та інші комунальні послуги. Це суттєво погіршує якість життя кожного мешканця на Вашому окрузі.

Також місто постійно втрачає можливості щодо залучення різних видів фінансування для сталого розвитку громади.

Нагадуємо Вам, що невиконання цього доручення і відсутність конструктивного рішення з цих питань, стануть висновками, які зроблять обранці та ініціативна група представників міст Харківської області. Будуть підраховані зайво втрачені гроші кожним виборцем з моменту реєстрації цих доручень Вами. Про що буде повідомлено Вас окремо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *