В лікарнях з «ковідних» вимагають гроші за безкоштовні ліки — 2021

Капустіна Наталія Олександрівна, 19.11.2021:

Дорогі друзі, мої рідні земляки, Каховчани і мешканці інших громад Херсонщини, Україна, світова спільнота, всі ви маєте знати правду про той жах, який насправді відбувається у КАХОВСЬКІЙ центральній міській лікарні Каховської міської ради.

А відбувається тут масштабна страшна ТРАГЕДІЯ, від якої вмирало до 18 людей на добу!!!

Я б’ю у всі дзвони, щоби ви , ЛЮДИ, мене почули і щоби горя, яке спіткало тут багато родин моїх земляків, більше не було!

Бо багато людей залишились би живими і в багатьох родинах зараз би лунав сміх, а не лилися сльози, якби надання медичної допомоги було якісним , своєчасним і відповідало медичним стандартам!!!

Перебуваючи всередині цього пекла майже 2 тижні, я все зрозуміла і проаналізувала.

В.о. директора лікарні Федотов А.О., так організував «роботу», що у відділеннях не вистачає лікарів — він не залучив необхідну кількість спеціалістів для надання якісної медичної допомоги пацієнтам у ковідних відділеннях — пацієнтам у стані середньої тяжкості і тяжкому!

Люди, педіатричне відділення на 45 ліжок, терапевтичне на 60 ліжок у другій половині дня та у суботу та неділю 13, 14 числа і, наскільки мені відомо, протягом вихідних складних останніх тижнів, взагалі залишалися без лікарів- один черговий лікар приймального відділення мав працювати у приймальному і бігати за викликом до хірургічного відділення з 60 хворими і обслуговувати 105 чоловік (45 педіатрія і 60 терапія).
Це жах!!! Жінки — медичні сестри самотужки рятували тяжко хворих пацієнтів у вихідні в «ковідному-педіатричному «відділенні, як могли — більше було нікому,бо не було залучено достатньо спеціалістів.
Після такого «рятування» декого ледве встигали доправити до реанімації (2 сестри і 1 вперед санітарочка на 45 людей!), а декого викотили на коридор вранці ногами вперед. Це ЖАХ!!!

І «організатор» такого жаху зараз демонструє роботу тим, що утеплює стінку лікарні; про те, як класно побороли вірус вам зараз пишуть у газеті.

Люди, виміром роботи цих невігласів є страшна смертність — і жахлива кількість померлих, яких просто вже один на одного складали у морзі.

Ліки, які згідно за протоколами лікування мали би надаватися безоплатно для лікування Ковіду , у педіатричному -ковідному відділенні КАХОВСЬКої ЦМЛ не надаються!
Навіть ліки, які є на складі, якими НЗСУ забезпечило лікарню згідно протоколів пацієнтам не надаються у педіатричному, і, наскільки знаю, в терапевтичному ковідному теж — людей змушують купувати ці ліки в аптеці власним коштом. Ліки залишаються на складі, а люди потрапляють на той світ!!! Чула, що є лікарі, які під час страшної трагедії виписуючи ліки для купівлі в аптеці при лікарні , отримують «відкат» з кожної ампули — декому з них зараз золота пора набити кармани дорожча від людських життів.

І мені, і моєму чоловіку, з яким ми з 8 по 15 листопада перебували у педіатричному — ковідному відділенні протягом тижня на тисяч гривен виписували для купівлі ліки, які є в переліку НЗСУ, які є в протоколах лікування і які були в лікарні — лише в перший день сумма, сплачена нами в аптеці за призначенням лікаря Квитковського О.А .(Кореша і.о. директора лікарні Федотова) склала більше 5 тисяч гривен.
Всі ці ліки були у наявності в лікарні, на складі саме для хворих на Ковід, але їх не надавали!!! Не надавали ні нам, ні багатьом пацієнтам відділення!!! Натомість медики писали папірці — купуйте саме це!!! Сьогодні я звернулася із заявою до поліції про кримінальні злочини за кількома статтями, одна з яких є ненаданням безоплатної медичної допомоги у Каховській ЦМЛ.

Я ледве дихаю, але за моїм викликом «102» до мене в палату приїздив слідчий, який зафіксував заяву про злочини і якому я змогла передати докази- чеки, призначення, тощо.

Дорогі мої люди, виборці, друзі і навіть недруги, я звернулася із заявою про те, що багатьом із пацієнтів Каховської ЦМЛ теж не надали безоплатної медичної допомоги у лікуванні Ковіду — не надали тих ліків, які мали надати!!! Прошу всіх, хто протягом останнього місяця лікувався у Каховській ЦМЛ від Ковіду і за власний кошт купував ліки — не викидайте чеки, не викидайте листки призначень. Ми маємо відстояти свої права на медичну допомогу, гарантовану нам законодавством України!!!

Вважаю, що той, хто рік тому брехав всім вам, який він надійний і свій, просто кинув людей — вартість цього кидка — людські життя!!!Вони весь час кидають вас на гроші за допомогою різних схем у ніби-то законний спосіб. Але ціна теперішнього кидка — ЛЮДСЬКІ ЖИТТЯ І ГОРЕ ТИХ, ХТО ВТРАТИВ РІДНИХ.

ЧЕСНО: Я ледве-ледве дихаю, мене тепер намагається врятувати у хірургічному -ковідному відділенні цієї пекельнох лікарні лікар Алмазов В.О., але я не можу мовчати!!! Бо мені болить біль кожного з рідних тих, хто міг вижити!!! Це не просто слова- в мене другий тиждень розривається від розуміння цього пекла душа!!! Ті, хто, вижив у цій лікарні — вижили завдяки одиницям надзвичайних і відданих професії ЛіКАРІВ-ПРОФЕСІОНАЛІВ, які ще, СЛАВА БОГУ, є в цій лікарні і ТИТАНІЧНОМУ труду медичних сестер і санітарочок!

Я вже не вірю у обіцянки провладних політиків, але ми ж з Вами утримуємо цілу армію влади, яка має про нас турбуватися!!! Врешті -решт, МАСШТАБНА ТРАГЕДІЯ Каховській лікарні має припинитися!!!
Сподіваюся, що серед влади Херсонської області, країни знайдуться ті, хто втрутиться у жахливу ситуацію в лікарні!!! Сподіваюся, що серед представників міської влади Каховщини знайдуться такі, як я , хто не побоїться встати на захист життя кожної простої людини!!! Я зараз намагаюся з середини стін цієї лікарні вибороти своє життя і зберегти багато життів ваших. Звідси важко воювати. Вірю, що ззовні цих стін знайдуться ЛЮДИ, які ще здатні стати на захист людських життів!!! Масштабна трагедія у Каховській ЦМЛ має ПРИПИНИТИСЯ!

І не вірте у брехні, які Вам зараз розповсюджують про те, як класно побороли короновірус у цій лікарні. Ціна цієї брехні вимірюється дуже дорого!!!

Тепер вони мститимуться мені, брехатимуть вам, але знайте- кожне слово, написане мною у цій статті — це правда!

 
Видео: как проверить наличие бесплатных лекарств по больницам Украины https://youtu.be/G1ix7bal6pc


В лікарнях з «ковідних» вимагають гроші за безкоштовні ліки — 2021: 1 комментарий

  1. Обладминистрация зашевелилась, 24.11.2021

    В ХОГА уверяют, что дорогущие препараты в местных «ковидных» больницах бесплатны.

    Об этом на брифинге заявил зам главы Херсонской ОГА Николай Якименко. Говорит, больницы региона обеспечены необходимыми препаратами, в частности, дорогостоящими лекарствами, которые тоже входят в «ковидный протокол» Минздрава.

    Так, препарата Актемра сейчас в медучреждениях Херсонщины 369 флаконов, Ремдесивира – 437, Биовена – 729.

    В применении «ударной» терапии нуждаются до 5% госпитализированных, имеющих осложнения от коронавируса. Если лечение, прописанное в протоколе Минздрава, в больницах области предоставляется за деньги, Якименко советует жаловаться на горячую линию Херсонской ОГА по тел. 0800504077:

    «В настоящее время во всех больницах налицо есть эти препараты. Обращаюсь к жителям Херсона – если от вас требуют средства за лечение коронавируса или если не реагирует семейный врач, обращайтесь на горячую линию облгосадминистрации.

    Мы реагируем на все обращения, не будет такого, чтобы с пациента требовали деньги или просили оплатить лекарства, включенные в протокол лечения. Это неправомерно».

    Данные по обеспечению медучреждений области лекарствами от коронавируса обещают вскоре опубликовать на сайте ХОГА.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *